Nelle Van Langenhof

Verpleegkundige, coördinator dienst thuisverpleging

Hallo, ik ben Nelle,

Elke dag sta ik klaar om jullie bij te staan, ik hou ervan om problemen op te lossen en een luisterend oor te zijn voor jullie kleine en grote bekommernissen in jullie thuisverplegingspraktijk.   Door de jaren heen heb ik vele thuisverpleegkundigen begeleid , dit gaf me de kans om veel kennis en ervaring op te doen in de verschillende aspecten waarmee thuisverpleging te maken krijgt.  Je zou mij de “spelverdeler” kunnen noemen. Vrije tijd?  Die gaat vooral naar de kinderen en hun activiteiten: ballet, voetbal, paardrijden, zwemmen, … 

Jonas Van de Voorde

IT coördinator

Hallo, Ik ben Jonas.

Als IT coördinator binnen de dienst thuisverpleging hou ik me vooral bezig met de software en hardware. Dagelijks vang ik alle grote en kleine vragen op rond het gebruik van onze softwarepakketten. Ik probeer jullie zo goed mogelijk te ondersteunen in de opleiding en verdere werking van onze verschillende apllicaties. Verder kan ik me uren amuseren van de uitbouw van onze website. Ik ben steeds bereikbaar om jullie verder te helpen.

Christa Van Den Bossche

Verpleegkundige, Coördinator dienst thuisverpleging

Hallo, ik ben Christa

Achter de schermen werk ik alle administratieve taken die er bij een dienst thuisverpleging komen kijken nauwkeurig af.  En ik kan mijn dagen er goed mee vullen … denk maar aan de voorschriften, verstrekkingsregisters, opleidingsattesten enzovoort.  Zo draag ik mijn steentje bij om Cario in orde te stellen met de voorwaarden van het RIZIV.

Als ik niet bij Cario aan de slag ben, ben ik aan het werk als thuisverpleegkundige.  De combinatie van beide jobs zijn voor mij een leuke afwisseling.

Marc Glorieux

Verpleegkundige, coördinator dienst thuisverpleging

Hallo, Ik ben Marc

Ik werk meer op de achtergrond en help bij de organisatie en coördinatie van de dienst thuisverpleging. Ik behartig samen met collega Koen het ICT-dossier en zorg samen met Nelle en Christa voor de financieel-administratieve ondersteuning van de ganse groep.

Verder hou ik oren en ogen open voor nieuwe ontwikkelingen in de sector die van belang zijn voor onze thuisverpleegkundigen.

Koen Mattens

Verpleegkundige, coördinator dienst thuisverpleging

Hallo, ik ben Koen.

 
Als coördinator van de dienst thuisverpleging ben ik van op afstand steeds de back-up voor alle vragen rond hardware en software problemen.
Samen met de andere collega's neem ik de permanentie waar van de dienst thuisverpleging.  Verder ben ik als bestuurder ook nog betrokken bij alle beslissingen die te maken hebben met de toekomst van de dienst thuisverpleging.  In combinatie met mijn job in het ziekenhuis, ken  ik zowel de intramurale als extramurale zorgbehoeften.

  

Ann Uytterschaut

Verpleegkundige, Coördinator dienst thuisverpleging

Hallo, ik ben Ann.

Cario thuisverpleging is een job met veel afwisseling, soms wel wat chaotisch maar ontzettend boeiend.

Binnen die dienst thuisverpleging ben ik verantwoordelijk voor een project in de gehandicaptensector. Helemaal mijn ding, hiervoor werkte ik al in een instelling voor personen met een beperking.

Naast Cario heb ik nog verschillende andere interesses zoals lezen, samenzijn met vrienden en familie,...

Maak een afspraak

Vul je gegevens in en wij nemen met u contact op. Zo kunnen we opzoek gaan naar een geschikt moment  om af te spreken om al je vragen te beantwoorden.

Contacteer ons