Ontdek wat we doen

Begeleiding

Cario werkt op basis van uw vraag en werkt samen met u een begeleidingsplan uit. Graag geven wij u al een overzicht van al onze diensten.

Vorming en training

U bent op zoek naar een pittige, zinvolle opleiding? Dan zit u bij ons op de juiste leerstoel. Bij ons krijgt u een zeer uitgebreid aanbod: dit...

Software

Met behulp van moderne, technologische instrumenten en persoonlijke ondersteuning helpen we u op weg.
avenue-2215317_1280_zwartwit_1.jpg

Ontdek ons team

Een team met gedeelde passie: ondersteuning van zelfstandige praktijken. Cario vzw biedt een antwoord op de vele vragen van zelfstandige verpleegkundigen. 

Laatste nieuws

Laatste vorming

Onze vormingen zijn op maat van thuisverpleegkundige/zorgkundige. Ons aanbod is zeer divers en dit zowel technisch, theoretisch als praktijkgericht. Ons doel is om jou als verpleegkundige/zorgkundige te versterken . Hebben we je kunnen warm maken voor ons opleidingsaanbod, bekijk via deze link het opleidingsprogramma. Je kan je onmiddellijk inschrijven. Wees snel want er zijn beperkte plaatsen voor sommige opleidingen. Kan je er niet bij zijn? Heel binnenkort gaan al onze vormingen online gevolgd kunnen worden via Cario-Learning.

vacatures-icon

Openstaande vacatures

Word jij mijn nieuwe collega? Gent-Oostakker

ANNI-Care zoekt een nieuwe collega om te werken als thuisverpleegkundige. Waag de sprong en contacteer ons vandaag nog.

Lees meer
Thuisverpleegkundige gezocht

Els is op zoek naar

- een collega thuisverpleegkundige hoofdberoep

- dagen te...Lees meer

Thuisverpleegkundige gezocht met hart voor mensen met beperking

A priori Ternat is op zoek naar een thuisverpleegkundige, die affiniteit heeft met het verzorgen van mensen met een beperking.  

Lees meer

Onze Partners

Op de hoogte blijven

Wens je meer informatie? Krijg je graag nuttige en duidelijke informatie.  Vul dan je gegevens in en wij bezorgen je op regelmatige basis de belangrijkste informatie.

 

Cario helpt je graag verder als zelfstandig thuisverpleegkundige. Wij bieden je zowel algemene informatie over zelfstandige thuisverpleging, alsook specifieke informatie over zelfstandige thuisverpleging zoals over de berekening van zelfstandige thuisverpleging loon en verdiensten. Daarnaast houden wij je ook op de hoogte van de mogelijkheden tot bijscholing in verpleegkunde en geven wij een overzicht aan interessante zelfstandige thuisverpleging vacatures. Op ons kan je rekenen voor begeleiding, vorming en training en specifieke software.