Software

Onze dienst heeft de ambitie om u te voorzien van de nieuwste softwarepakketten. Een professionele software is van groot belang om voor u het werk gemakkelijker te maken. Met oog op functionaliteit en gebruiksgemak hebben we gekozen voor Care4Nurse van JPL Solutions, software die speciaal ontwikkeld werd voor de thuisverpleging.

U gebruikt het Care4Nurse hoofdpakket voor het invoeren van voorschriften, kennisgevingen en aanvragen waaruit het programma automatisch een planning maakt.

Daarnaast is de Care4Nurse Mobile app een eenvoudige versie van het hoofdpakket waarmee u tijdens uw ronde patiënten kan registreren (eID) en het verpleegdossier kan aanvullen. De app is beschikbaar op Windows, Android en iOS.

Wij voorzien de nodige ondersteuning door opleidingen, begeleiding en een helpdesk. Voor al uw vragen, noden en suggesties kan u steeds bij ons terecht. Samen zoeken we naar de ideale oplossing.

 

Ondersteuning Panasonic PC

Cario ondersteunt u ook in de keuze van de ideale tablet pc.

De Panasonic Toughpad is een robuuste tablet pc met geïntegreerde eID kaarlezer, ideaal voor thuisverpleegkundigen onderweg. Voor meer info en advies, aarzel niet ons te contacteren!

Indien er zich problemen voordoen aan uw toestel, neem dan gerust contact op met onze helpdesk.

Indien uw toestel aangeboden moet worden voor reparatie kan u volgend document invullen en (digitaal) bezorgen aan Cario. Wij sturen het toestel op voor reparatie en voorzien u van de nodige vervanging.

Maak een afspraak

Vul je gegevens in en wij nemen met u contact op. Zo kunnen we opzoek gaan naar een geschikt moment  om af te spreken om al je vragen te beantwoorden.

Contacteer ons