Begeleiding

Ondersteuning nodig?

Wij hebben een startersbegeleidingstraject. Hierbij worden alle aspecten van het zelfstandig statuut toegelicht. Wij adviseren u en verwijzen u door naar de nodige professionals. Een GPS voor een feilloze start!

Wij kunnen heel wat administratieve ondersteuning bieden, aangepast aan uw praktijk. Afhankelijk van wat u haalbaar ziet binnen uw praktijk.
Kunnen wij u helpen met uw facturatie? Of is het de telefoonpermanentie die zwaar doorweegt? Misschien is een collega die u administratief kan ondersteunen de oplossing? Wij bekijken graag met u de mogelijkheden!

Wij kunnen u begeleiden en ondersteunen bij RIZIV-controle. Uiteraard is het beter om u reeds vooraf ervan te vergewissen of u inderdaad op de juiste manier bezig bent in uw praktijk. Blijf niet zitten met uw vragen, maar contacteer ons!

Wij kunnen hier voor een tijdelijke of blijvende oplossing zorgen. “Wat kost dat”?, hoor ik al zeggen. Wel, vanaf 3% kan Cario u helpen om dit volledig in orde te brengen. Afhankelijk van hoe ver u de begeleiding hierin ziet. Met behoud van telematicapremie en opleidingspremie. 3% en een heleboel zorgen minder! 

Sara.jpg

SARA (22 JAAR)

Na één jaar werkervaring in een ziekenhuis, voel ik dat dit niet mijn ding is. Thuisverpleging, dat wil ik doen! Na lang twijfelen zou ik de keuze willen maken om als zelfstandig verpleegkundige te starten. Mijn ouders staan hier echt weigerachtig tegen over. Wie helpt me bij mijn opstart? Wat bij ziekte? Hoe stel ik mijn pensioen veilig? Waar kan ik terecht bij vragen?

Cario heeft een startersbegeleidingstraject. Hierbij worden alle aspecten van het zelfstandig statuut 
toegelicht. Wij adviseren u en verwijzen u door naar de nodige professionals. Een GPS voor een feilloze start!

 

Francois2.jpg

FRANÇOIS (53 JAAR)

Reeds 15 jaar ben ik actief als zelfstandig verpleegkundige en heb ik een team uitgebouwd met 8 verpleegkundigen. Ik hou ontzettend van mijn job, maar de tijdsinvestering begint zwaar door te wegen. Ik overweeg om administratief ondersteund te worden.

Cario kan heel wat administratieve ondersteuning bieden, aangepast aan uw praktijk. Afhankelijk van wat u haalbaar ziet binnen uw praktijk.
Kunnen wij u helpen met uw facturatie? Of is het de telefoonpermanentie die zwaar doorweegt? Misschien is een collega die u administratief kan ondersteunen de oplossing? Wij bekijken graag met u de mogelijkheden!

Gert.jpg

LUKAS (36 JAAR)

Zes jaar geleden begon ik aan de uitbouw van mijn eigen praktijk. Ondertussen werk ik samen met twee andere collega’s en hebben we een mooi patiëntenbestand. “De boel draait goed”, zoals ze dat zeggen. Tot ik vorige week een telefoon kreeg van het RIZIV, ze komen een volledige doorlichting doen. Nu schieten er natuurlijk heel wat vragen door mijn hoofd, wat gaan ze vragen, ben ik wel in orde, gaan ze ook bij mijn patiënten, … Wie heeft hier ervaring mee?

Cario kan u begeleiden en ondersteunen bij RIZIV-controle. Uiteraard is het beter om u reeds vooraf ervan te vergewissen of u inderdaad op de juiste manier bezig bent in uw praktijk. Blijf niet zitten met uw vragen, maar contacteer ons!

Miriam.jpg

MIRIAM (46 JAAR)

Drie jaar geleden werd mijn echtgenoot ernstig ziek. Tussen mijn ochtend en avondrondes door, stond ik in voor zijn verzorging. Mijn patiënten hebben er nooit onder geleden, maar mijn administratie is een ramp. Al het papierwerk is gedurende maanden blijven liggen. Ik zie dit niet meer zitten maar tegelijk laat ik een heleboel geld liggen als ik dit niet in orde breng. Door mijn persoonlijke situatie ben ik hopeloos achterop geraakt. Wie kan me hier helpen?

Cario kan hier voor een tijdelijke of blijvende oplossing zorgen. “Wat kost dat”?, hoor ik al zeggen. Wel, vanaf 3% kan Cario u helpen om dit volledig in orde te brengen. Afhankelijk van hoe ver u de begeleiding hierin ziet. Met behoud van telematicapremie en opleidingspremie. 3% en een heleboel zorgen minder! 

Maak een afspraak

Vul je gegevens in en wij nemen met u contact op. Zo kunnen we opzoek gaan naar een geschikt moment  om af te spreken om al je vragen te beantwoorden.

Contacteer ons