Onze diensten

Begeleiding

Cario werkt op basis van uw vraag en werkt samen met u een begeleidingsplan uit. Graag geven wij u al een overzicht van al onze diensten.

Vorming en training

U bent op zoek naar een pittige, zinvolle opleiding? Dan zit u bij ons op de juiste leerstoel. Bij ons krijgt u een zeer uitgebreid aanbod: dit zowel theoretisch als praktisch. Wacht maar tot u het volledige cursusaanbod onder ogen krijgt... of de lesgever!

Software

Met behulp van moderne, technologische instrumenten en persoonlijke ondersteuning helpen we u op weg.

Dienst voor thuispleging

Een dienst voor thuisverpleging groepeert een aantal thuisverpleegkundigen, die samenwerken. Zo werken die verpleegkundigen beter met elkaar samen en kunnen ze elkaar helpen of afwisselen waar nodig. Hun kennis delen en elkaar ondersteunen indien nodig.

Helpdesk vragen nomenclatuur

Een vlotte bereikbaarheid van onze medewerkers voor al uw vragen rond RIZIV-wetgeving en nomenclatuur. Onmiddellijk krijgt u een verpleegkundige aan de lijn die u van A tot Z kan informeren over de materie en niet alleen van nine-to-five.
Jaarlijkse organiseren we basisvormingen en verdiepingscursussen rond dit thema. Zo proberen we deze wetgeving te herkauwen tot een praktijkgerichte training.

Ondersteuning RIZIV-controle

Cario kan u begeleiden en ondersteunen bij RIZIV-controle. Uiteraard is het beter om u reeds vooraf ervan te vergewissen of u inderdaad op de juiste manier bezig bent in uw praktijk. Blijf niet zitten met uw vragen, maar contacteer ons!

Maak een afspraak

Vul je gegevens in en wij nemen met u contact op. Zo kunnen we opzoek gaan naar een geschikt moment  om af te spreken om al je vragen te beantwoorden.

Contacteer ons